1 (2)

Simon Talbot

Kendt som vært på Zulu Awards 2014 samt fra sine one-man shows ”Talle Alene i Verden”, ” DAMP” og “Make Denmark Great Again”.

Simon Talbot er en af de helt store komikere i Danmark. Med en energi og glæde, der ikke er til at slå ud, er han en af de helt unikke stand-up’ere, der også er kendt for en fantastisk mimik og kropssprog. Simon Talbot blev kendt af familien Danmark i TV2’s underholdningsprogrammer ”Bingo Banko” og ”Live fra Bremen”. Siden har Simon Talbot optrådt for udsolgte sale med sin one-man shows ”Talle Alene i Verden” og ”DAMP”, samt ikke mindst efterfølgeren ”Mr. Copenhagen” (2016).

One-man showet “Make Denmark Great Again” sikrede ham en nominering som Året komiker til Zulu Comedy Galla.

Du kan læse meget mere om Simon Talbot her.

Send en forespørgslen på Simon Talbot via formularen til høje.

 

  46 15 37 00

Lav en forespørgsel

Du kan her lave en forespørgsel på en af vores artister. Du skal blot indtaste artist navn og dine egne oplysninger. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler også

Nedenfor finder du en oversigt over nogle af landets dygtigste komikere. Du kan læse mere meget om hver enkelt artist på deres fane.

Du er altid velkommen til at sende en uforpligtende forespørgsel på den eller de artister du finder relevant for netop dit arrangement!