4

Tobias Dybvad

Forespørg Tobias Dybvad
3

Thomas Warberg

Forespørg Thomas Warberg
1

Nikolaj Stokholm

Forespørg Nikolaj Stokholm
Lars-Hjortshoj-komiker

Lars Hjortshøj

Forespørg Lars Hjortshøj
8

Mark le Fêvre

Forespørg Mark le Fêvre
Meta Slide (1)

Ruben Søltoft

Forespørg Ruben Søltoft
Soren-Pilmark-komiker

Søren Pilmark

Forespørg Søren Pilmark

Om os

Om standup-komiker.dk

På standup-komiker.dk er landets dygtigste komikere samlet, der uden tvivl vil gøre underholdningen til dit næste arrangement helt speciel.
Vi er tilknyttet Tajmer Booking & Management, som i over 50 år har repræsenteret de største artister, lige fra musikere, foredragsholdere og selvfølgelig landets bedste komikere!
Se mere om Tajmer Booking & Management her.

Hvad enten du planlægger et firmaarrangement, en julefrokost eller noget helt tredje, så kan vi uden tvivl finde lige netop den komiker, der passer til dit arrangement og budget.

Vi har også særdeles god erfaring med live online stand-up. Virtuel stand-up er overraskende nemt, bekvemt og er en fremragende måde at samles hver for sig. Vi er behjælpelig med alt lige fra sparing til afvikling. Det eneste du skal have til rådighed er;

– Internetforbindelse
– Din foretrukne mødeplatform
– Webcam og mikrofon
– Og din yndlingskomiker!

Skal du arrangere et awardshow eller en aften med flere indslag, har vi også eminente komikere, der kan fungere som konferencier eller vært. På den måde sikres du den røde tråd, samt en vært der kan underholde og præsentere mellem indslagene.

Har du allerede bestemt dig, hvilken komikere du gerne vil booke? Ring til os på telefon +45 46 15 37 00 eller skrive en mail til tajmer@tajmer.dk, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for en arbejdsdag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

LinkedIn Cover (1)

Find komiker

Nedenfor finder du en oversigt over nogle af landets dygtigste komikere. Du kan læse mere meget om hver enkelt artist på deres fane.

Du er altid velkommen til at sende en uforpligtende forespørgsel på den eller de artister du finder relevant for netop dit arrangement!

Lav en forespørgsel

Du kan her lave en forespørgsel på en af vores artister. Du skal blot indtaste artist navn og dine egne oplysninger. Vi kontakter dig hurtigst muligt.