Jakob-Thrane

Jakob Thrane

Kendt fra “Forfest”, “DU NÅ DUM JO” og “En grøn sofa”

Jakob Thrane er en af landets nye talentfulde up-and-coming komikere. Han indtog for første gang scenen som komiker i 2009 og har siden da besteget scener i Danmark såvel som i udlandet.  Jakob Thrane blev især kendt da han med gruppen Umage Image hittede med “Forfest” i 2015, og han har efterfølgende været ude med sit eget show “DU NÅ DUM JO” som han optrådte med til Zulo Comedy Festival 2016. Jakob Thranes udstråling er ikke til at tage fejl af og med ham som underholdning sikres en dygtig komiker som gerne improviserer og føler stemningen. Han er især populær hos publikum i aldersgruppen 7-30 år, hvilket er forståeligt da Jakob har en indlevelse og et udtryk der gør ham til et oplagt valg til blandt andet familiearrangementer og julefrokoster.

 

  46 15 37 00

Lav en forespørgsel

Du kan her lave en forespørgsel på en af vores artister. Du skal blot indtaste artist navn og dine egne oplysninger. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler også

Nedenfor finder du en oversigt over nogle af landets dygtigste komikere. Du kan læse mere meget om hver enkelt artist på deres fane.

Du er altid velkommen til at sende en uforpligtende forespørgsel på den eller de artister du finder relevant for netop dit arrangement!