frederik

Frederik Rosgaard

Kendt fra “Comedy Fight Club Live”,  “Ældre end nogensinde før” og “Måske for sidste gang”

Danmark stiftede for første gang bekendtskab med unge Frederik Rosgaard i 2013, da han til Zulu Comedy Galla var en af “De Nye Håb”. Frederik har siden da haft stor succes og har op til flere gange været nomineret til “Talentprisen”. Frederik formår at få danskerne til at grine med sin hyggelige og afslappende facon, og hvor både de negative og positive suder fra livet bliver taget op. Hvis man booker Frederik Rosgaard kan man som publikum forvente en talentfuld eftertænksom ung mand, der holder tingene nede på jorden. Frederik Rosgaard er netop nu aktuel med sit nye one-man show “Måske for sidste gang”.

 

  46 15 37 00

Lav en forespørgsel

Du kan her lave en forespørgsel på en af vores artister. Du skal blot indtaste artist navn og dine egne oplysninger. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler også

Nedenfor finder du en oversigt over nogle af landets dygtigste komikere. Du kan læse mere meget om hver enkelt artist på deres fane.

Du er altid velkommen til at sende en uforpligtende forespørgsel på den eller de artister du finder relevant for netop dit arrangement!