Tobias-Dybvad-komiker

Tobias Dybvad

Forespørg Tobias Dybvad
Thomas-warberg-komiker

Thomas Warberg

Forespørg Thomas Warberg
Nikolaj-Stokholm-komiker

Nikolaj Stokholm

Forespørg Nikolaj Stokholm
Lars-Hjortshoj-komiker

Lars Hjortshøj

Forespørg Lars Hjortshøj
ruben-soltoft-flash

Ruben Søltoft

Forespørg Ruben Søltoft
mark

Mark le Fevre

Forespørg Mark le Fevre
Soren-Pilmark-komiker

Søren Pilmark

Forespørg Søren Pilmark

Booking

Vil du have eksklusiv og morsom underholdning til dit næste arrangement? Så kan standup-komiker.dk hjælpe dig godt på vej!

Her er nogle af landets dygtigste og bedste komikere samlet, som uden tvivl vil gøre underholdningen til dit næste arrangement helt speciel.

Hvad enten du skal planlægge et firmaarrangement, en julefrokost eller en anden festlig lejlighed, så kan vi uden tvivl – i samarbejde med dig – finde lige netop den komiker, der passer ind til jeres event og budget.

Skal du arrangere et awardshow eller en aften med flere indslag, har vi også særdeles fantastiske artister, der kan fungere som konferencier eller vært. På den måde sikres du den røde tråd, samt en vært der kan underholde og præsentere mellem indslagene.

Har du allerede bestemt dig, hvilken artist du gerne vil lave forespørgsel eller booking på? Du er velkommen til, helt uforpligtende, at ringe til os på telefon +45 46 15 37 00, eller skrive en mail til tajmer@tajmer.dk, hvor du beskriver dit arrangement (evt. din ønskede artist) og så vender vi tilbage inden for en arbejdsdag.

Find komiker

Nedenfor finder du en oversigt over nogle af landets dygtigste komikere. Du kan læse mere meget om hver enkelt artist på deres fane.

Du er altid velkommen til at sende en uforpligtende forespørgsel på den eller de artister du finder relevant for netop dit arrangement!

Lav en forespørgsel

Du kan her lave en forespørgsel på en af vores artister. Du skal blot indtaste artist navn og dine egne oplysninger. Vi kontakter dig hurtigst muligt.